25 december 2012

Trådlösa högtalare - Audio Pro Addon Five



Audio Pro Addon Five är aktiva trådlös högtalare som återger en bra ljudbild och öppnar upp en ny värld för trådlöst ljud i hemmen.
Det blir idag allt vanliga att konsumenter väljer att införskaffa trådlösa högtalare istället för traditionella högtalare med sladd. Det går att ställa högtalare lite vart som helst i hemmet, vardagsrummet eller varför inte på balkongen en solig dag. Dessa trådlösa högtalare ser ut som ett par datorhögtalare, men det är rena kompakta hifi högtalare med ett riktigt bra ljud! Men detta utesluter inte att dem går att använda som datorhögtalare, tvärtom!

För att Audio Pro Addon Five skall bli trådlösa, ansluter man enkelt WF100 (sändare) via USB uttaget på din mediaenhet och sedan i högtalarna. Jag funderar starkt på att införskaffa ett par nya frontar till mitt hemmabiosystem och då blir dessa kanske lite för små. Men ska kolla upp om det finns några golvhögtalare från Audio Pro som är trådlösa, då kanske det blir ett inköp!Sjukt snygga högtalare i alla fall man man ju lugnt säga :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar