15 januari 2013

Trådlösa hörlurar - Beats by Dr. Dre Wireless V2


Ifall du söker efter ett par trådlösa hörlurar som levererar riktigt bra ljud och är villig att betala lite extra för detta, då har du kommit rätt! Beats by Dr Dre är ett par trådlösa hörlurar som använder sig av bluetooth teknik och Beats teknologi för att föra över ljudet på bästa möjliga sätt. Du erhåller en riktigt fin ljudbild då du hör mellanregister, diskant och bastoner hur rent som helst med Beats by Dre wireless. Dessa trådlösa hörlurar är utrustade med ett inbyggt laddningsbart batteri som håller ruskigt länge. En laddning ger ca 10 timmars lyssningstid.

Den enkla uppkopplingen gör att du kan använda Beats by Dr Dre Wireless till de flesta musikenheter, såsom telefoner, datorer, Tv och surfplattor som stödjer bluetooth. Du styr helt och hållet volym, svara på samtal (finns inbyggd mikrofon) och byta låtar via knapparna som är lättåtkomliga. En stor fördel med dessa trådlösa hörlurar är att dem är riktigt bekväma och väldigt lätta. Detta gör att du vill ha på dig dem mycket längre tid.
Jag har provat ljudet i en butik i Kista och jag kan säga att jag inte var besviken för fem öre på ljudkvalitén. Det enda jag reagerade över var priset, men man får det man betalar för som det brukar heta.

Köp dina trådlösa hörlurar Beats by Dr. Dre här




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar