29 december 2012

Koppla dator till tv med trådlös HDMI - Maximum Link 582


Du är säkert en sån person som vill koppla dator till tv och datorn står kanske i vardagsrummet som du skulle vilja koppla ihop med TVn. Men du tänker att det blir så lång HDMI kabel som man måste dra på golvet.Nu är dem tankarna ett minne blott då man med hjälp av trådlös hdmi kan överföra ljud och bild sladdfritt.
Ovanstående produkt heter Maximum Link 582 och ger dig dessa fantastiska möjligheter att överföra Full HD 1080p från din dator (mediaenhet) till din TV eller liknande skärm.
Det går utan några som helst problem att få trådlös ljudöverföring och bildöverföring till andra rum också. Med trådlös HDMI blir väggar inga problem om enheten använder en frekvens på 5,8 GHz som ej skall kunna störas ut men samtidigt återge den bästa överföringen.

Dem som idag har kopplat sin TV med vanlig S-video (äldre teknik) tycker jag ska fundera starkt på att gå över till HDMI. Jag ser ofta filmer och serier i soffan och streamar då minst 720p från datorn via en HDMI kabel som ligger placerad längst väggen från dator till tv på golvet. Men blir det omplacering av möbler eller liknande kommer jag att överväga att köpa en trådlös hdmi för att slippa att dra en HDMI sladd längst hela väggen.

Skaffa dig trådlös HDMI här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar