28 november 2012

Apple TV 3rd Gen


Nu finns Apple TV generation 3!
Att ansluta sin Apple TV är enkelt, det enda du behöver göra är att koppla den till din TV med en HDMI kabel (medföljer ej). Nu är du redo att spela upp videomaterial i 1080p-upplösning med kraften från den enkärniga A5-processorn.
Du kan även koppla ihop din Apple TV med ditt hemmabiosystem (via optisk utgång). Allt du har på iTunes strömmas trådlöst över till din Apple TV.  Applikationer som Netflix fungerar också fint tillsammans med Apple TV.
Njut av härliga bildspel på din TV från soffan med dina vänner och bekanta. Det går också att spela upp YouTube videos direkt på TVn eller kolla på bilder via bildtjänsten Flickr.

Tack vare den extremt stilrena och lilla designen som Apple ofta har på sina produkter, passar denna trådlösa enhet in i vilken tv bänk/vardagsrum som helst.

Apple TV är helt ljudlös (inga fläktar) och drar knappt någon energi alls. Det inbyggda trådlösa nätverket (802.11a/b/g/n) öppnar upp möjligheten för ett sladdfritt vardagsrum, vilket jag tror många uppskattar idag.
Möjligheten finns också att styra din Apple TV från en iPad eller iPhone via Airplay

Köp din Apple TV på CDON här: Apple TV


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar